България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Стефан Илчев събира талантливи приятели за концерта в Зала 1 на НДК

Изпълнителят подготвя втора песен в Италия

03.10.2023 | 09:59 Редактор: Елеонора Танева

Първо голямо турне и първи голям самостоятелен концерт за певеца Стефан Илчев. Той изпраща музикално лято с много концерти, а на 7 октомври в Зала 1 на НДК събира приятели и почитатели на голям концерт.

"Вълнувам се, готов съм да поема тази огромна крачка. Човек, ако иска да му се случват големи неща, трябва да прави големи крачки. Който го е страх, да си седи вкъщи и нищо няма да дойде и да му чукне на вратата. Когато се стараем, рано или късно съдбата ни отворя вратите", каза Стефан Илчев в студиото на "България сутрин".

На сцената в зала 1 на НДК той събира свои приятели, след които Нора Караиванова, Маги Джанаварова, Емилия. 

"Искам всички, които ще участват, да не са, които можем да видим навсякъде. От едно поколение сме, в очите на много от тях този концерт изглежда като нещо много голямо, но това е голям път. Събирам талантливи хора. Най-лесно е да си известен и популярен, което не значи, че си талантлив", добави изпълнителят.

Пред Bulgaria ON AIR той сподели, че подготвя втора песен в Италия, място, където среща разбирането, че музиката трябва да бъде и бизнес.

"Мечтая да не се отказвам, да държа и пазя детето в себе си, да правя нова, качествена българска музика, независимо къде по света", пожела си Стефан Илчев.

Гледайте целия разговор във видеото.