България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Алгафари: България трябва да се рекламира по-добре пред туристите

България е готова с рекламния си клип за предстоящия туристически сезон 

17.03.2021 | 08:20 Редактор: Десислава Атанасова

България е готова с рекламния си клип за предстоящия туристически сезон. Според режисьора и политически PR – Нидал Алгари, клипът няма ясна таргет група, която цели да привлече.

"България си е много красива. Малко ме притеснява дали тези картички ще привлекат туристи. Към кой таргет е насочен клипът? Хубави кадри, но няма отличителното, че това е българско. Със сигурност не можем да търсим световни имена. Ще привлечем средната група“, заяви в "България сутрин" Нидал Алгафари.

"Със сигурност може да се рекламира повече и много по-добре. Дали този клип ще се полза от тур агенции, дали ще се пуска по други телевизии, световни, но така общо към всички няма да се получи", допълни още Алгафари в ефира на Bulgaria ON AIR.

И призна, че отдавна не посещава родното Черноморие.

"Аз ходя на едно и също място вече 20 г. Не е България, защото ги няма тези сергии тип "Илиянци". Ходихме по нашето Черноморие, сблъсках се с джебчиите, автоджамбазите, лошата храна. И те ме отказаха да ходя на нашето Черноморире. И този клип мен няма да ме върне по нашето Черноморие“, категоричен бе Алгафари.

И допълни, че страхът от коронавируса кара хората да бъдат по-предпазливи и  да ще решават за почивките си в последния момент.

Политическите послания

Много повече играчи на политическата сцена ще има на тези парламентарни избори. Появиха се вече и новите политически заявки и послания.

Алгафари определи политическите послания така:

"Едни момчета говорят патриотично, но изглеждат смешно. Гледам и във Facebook кампании…смятам, че стратегията, която е правилна –  това е на ДПС. Ние не сме като швейцарците. Няма да гласуваме за думи в лозунгите. Ние ще гласуваме за няколко личности -  Слави, Бойко, Доган, Нинова. Никой не знае коя партия, какво точно иска да прави“.  

Ваксините

"Няма как да се ваксинирам, защото съм от последните линии, и смятам, че трябва да дадем път на по-възрастните граждани и тези с хронични заболявания“, каза Нидал Алгафари относно ваксинирането.

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


5
0 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 3 години
4
0 rate up comment rate down comment 0
Един имунолог
преди 3 години
Ще помоля да не се агитира за ваксиниране от ефира, при положение че в момента виждаме какво става с някои от ваксинираните хора! При положение , че в САЩ ваксината на Астразеника още се тества и не е разрешена за ползване, при положение, че не само в България има проблем с ваксината, е много безотговорно хора , които си нямат понятие от имунитет и ваксини , да агитират. Като ще казвате ползите, кажете и негативите, които в бъдеще ще разберем, тъй като в момента ние сме опитни мишчици. Сигнализирай за неуместен коментар
3
0 rate up comment rate down comment 0
до камемое
преди 3 години
Българин не си, когато си съгласен да те ограбват, да те лъжат всякакви измислени "хотелиерчета" с ол инклузив от вчерашното меню, гледаш *** и чехли за баня навсякъде, крадци дебнат отвсякъде, дрогирани и пияни и такива без книжки са по пътя ти, крави и коне на волни ездачи излизат по магистралите.....Българин си, когато не искаш повече ДА ЖИВЕЕШ ТАКА! И ДЕЦАТА ТИ СЪЩО! Затова - никога повече ТИЯ! Сигнализирай за неуместен коментар
2
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Това си е личен избор и след като има пари и възможности е нормално така да се изказва! Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 4
Камемое
преди 3 години
Алгафари нито харесва нашето Черноморие,нито иска да се ваксинира,тогава той Българин ли е и с какво парадира ? Сигнализирай за неуместен коментар