България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Теди Кацарова и фитнес инструктор предлагат лесни и здравословни рецепти

Певицата и Владислав Хаджиперев представиха видеоблога "Биологични" 

18.02.2021 | 09:30 Редактор: Тодор Петров

"Биологични" е името на съвместния видеоблог на певицата Теди Кацарова и фитнес инструктора Владислав Хаджиперев.

"Това са биохрани за логични хора. Лесни за приготвяне неща, много са фини. За спортуващи хора, които нямат време. Идеята е да запалим хората да променят начина си на живот. Да си възвърнеш тонуса, да живееш пълноценно и да си готвиш неща, които са полезни за тялото", обясни Теди Кацарова в студиото на "България сутрин".

"За мен биологично означава това, което аз съм си отгледала в градината. Или което си си купил от пазара и знаеш, че е отглеждано от нашите баби и дядовци", отбеляза певицата. 

Тя призна, че храната я е излекувала. Намалила е порциите си и знае кое би ѝ помогнало и кое може да ѝ навреди. Вече половин година Кацарова тренира под инструкциите на Влади.

Фитнес инструкторът подчерта, че връзката между спорта и храната е много важна, а съчетанието им води до добри резултати. Най-важното е да имаме смесен тип хранене и да не се лишаваме от нищо любимо, посочи той пред Bulgaria ON AIR.

"С нашия блог искаме да покажем как с храните около нас може да направим нещо много полезно, но същевременно и вкусно. Не непременно трябва да са специални продуктите", каза още Владислав Хаджиперев.

Двамата с Теди Кацарова ще опитат да предлагат на своите последователи поне по 3 рецепти седмично. А интересът към новото им начинание е много голям.

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК