България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

''Мисис България Свят'' с кауза за толерантността

Моника Минкова и Мариана Маринова в студиото на "България сутрин"

16.11.2020 | 09:18 Редактор: Тодор Петров

''Мисис България Свят'' Моника Минкова, която е майка на момчета на 3 и 7 години, избра за своя кауза затвърждаването на толерантността като наше качество.

"Всичко е свързано с възпитанието на детето още в ранна детска възраст. Обяснила съм им по най-добрия начин, че хората трябва да се възприемат каквито са", посочи тя в студиото на "България сутрин".

Организаторът на конкурса - Мариана Маринова, обясни за зрителите на Bulgaria ON AIR, че всяка година мислят по различни каузи, тъй като по думите ѝ смисълът на един конкурс е нещото, което го обединява. 

"Използваме конкурса като платформа, за да може да прекараме наши прекрасни идеи и да стигнат те до повече хора. Толерантността е тема, която мен лично много ме вълнува. "Мисис България" не е конкурс за модели, ние от тях няма да правим манекенки. Това са жени, които са показали, че са успели", коментира тя.

Според Маринова не сме толерантни и с времето сме станали все по-лоши, неразбиращи и отричащи. Тя е категорична, че трябва да сме готови да приемем с разбиране и уважение различното.

"Кои сме ние да определяме кой колко ще си сложи и как така някой ще каже: Това не ти е естетическо", отговори Маринова, запитана за все повечето естетически корекции, на които залагат българките. 

А Моника Минкова, която работи като фризьор в собствен салон за красота, е на мнение, че повечето момичета искат да направят подобрения по себе си. Повечето филъри пък били поставяни за освежаване и хидратация.

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


1
1 rate up comment rate down comment 2
мартин вебер
преди 3 години
алоо миската.кой те научи да говориш тези глупости?от коя нпо вземаш хонорарчета?точно обратното е миске.малцинствата нямат никаква толерантност към бг народ.всеки от тях си мисли че ние българите сме длъжни към тях които живеят в максуда столипиново и други известни места на любимите ти малцинства.защото има милиони нпо които така ги обучават.казват им вие сте онеправданите.българите са виновни за затова правят каквото си искат с нас.с нашите възрастни родители.ти си срам за бг народ.голям срам Сигнализирай за неуместен коментар