В Италия се прехласнаха по наша футболна съдийка

С конкурсите за красота или с реферирането на мачове е свързано бъдещето на Джулиана Бутракова?

11.11.2020 | 11:45 Редактор: Тодор Петров
В Италия се прехласнаха по наша футболна съдийка

Авторитетното спортно издание на Апенините - La Gazzetta dello Sport, публикува материал за българската красавица Джулиана Бутракова. Навръх своя 22-ри рожден ден тя бе сред 15-те финалистки в конкурса "Мис България", като в крайна сметка бе отличена с титлата "Мис България Глоуб". Така тя ще представя страната ни на световен конкурс за красота.

Италианците съобщават, че пазарджиклийката е завършила интериорен дизайн в Норвегия, а в момента следва "Медии и журналистика" в УНСС.

Между избора на "Мис България" много зрители останаха шокирани, че в действителност красивата Джулиана е футболен съдия, пише италианското издание. И припомня, че миналата година Бутракова бе избрана за най-добър асистент арбитър в област Пазарджик.

Големият въпрос е дали кариерата на Джулиана ще продължи да бъде свързана с конкурсите за красота или реферирането на мачове, пишат на Апенините. Материалът за българската красавица завършва с факта, че тя владее 3 езика - английски, френски и норвежки

Припомняме, че короната на "Мис България 2020" отиде при 21-годишната пловдивчанка Венцислава Тафкова. Вчера тя бе гост в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR. Вижте какво каза Венцислава при гостуването си в "България сутрин".

Снимки: Facebook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК