България сутрин

Всеки делник от 6:30 часа
още

Ново парче на метъл бандата "Hellion Stone" със Силвия Петкова

Клипът е сниман на две красиви български места

26.02.2020 | 11:06 Редактор: Наталия Тотева

В литературата епилогът разказва съдбата на героите през призмата на изминалото време. След едва 3 години заедно, метъл бандата "Hellion Stone" си позволява да погледне назад, за да направи равносметка с новата си песен "Епилог". 

Стефан Стефанов - китара и Иван Попов - вокали, разказаха за своя проект в "България сутрин". Бандата се подготвя за турне. Новото парче е със специалното участие на актрисата Силвия Петкова

Клипът е заснет на две красиви български места в есенен ден. По пътя към Пловдив зрителите са въведени в емоционалната криза на главната героиня - Силвия, а после действието се пренася в хижа, чието име Стефанов и Попов оставиха мистерия. 

Продуценти на видеото са "Brain Stock Footage House", режисьор е Никола Копаров. 

"Във видеото участниците сме ние и Силвия. Бяхме един голям акордеон от коли, който стоеше малко неестествено сред красивата есен. Но резултатът се получи доста камерен, не очаквахме да стане толкова добре", коментира Иван Попов за Bulgaria ON AIR.

Новата песен е част от дебютния албум на 5-членната метъл банда. Тя е лирична и се различава от повечето неща, които са правили досега. 

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК