България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Лично и изживяно - Божана Иванова представи песента "Вчера"

Хората ще я усетят, ще я преживеят, посочи певицата

20.02.2020 | 10:10 Редактор: Тодор Петров

Никога не ни стига времето, прекарано в компанията на любим човек. И когато този човек излезе от живота ни дори вчера, може да ни се струва като преди години. На този момент е посветена песента "Вчера" на Божана Иванова - Jane. 

"Много лична песен. Всеки човек в своя живот се изправя пред такъв момент. Хората ще я усетят, ще я преживеят. Дори и трудностите много изграждат характера. Майка ми ми помогна за текста, почти целият е мой,но има корекции от нея", сподели певицата в "България сутрин".

"Кирил Кирилов направи музиката, Валентин Костадинов направи записа и видеоклипа. Саксофонът е дело на Красимир Филипов. Повече обичам да изпълнявам балади, защото са по-близки до мен като характер. По-комфортно се чувствам като изпълнявам балади", каза още Божана Иванова.

Младата певица е дъщеря на известни родители. Това са Иван и Живка Ненкови, които са написали велики песни като "Ах, морето" и "За тебе хората говорят".

"Доста съм пътувал с тях и от много  малка съм се вдъхновявала от тях. Насърчавали са ме да се занимавам с музика. Пея буквално откакто съм проговорила. Това съм видяла, в тази среда съм израснала", призна Божана пред Bulgaria ON AIR.

"Пея в пиано бар, пиша песни за себе си, опитвам се да композирам. С мои колеги и семейството ми сътворяваме някакви неща", завърши Jane.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК