Денят ON AIR

Всеки делник от 19:30 часа
още

Хора като Марешки тровят политическото пространство, отсече Владимир Каролев

Икономистът разкритикува действията на БСП и премиера в оставка Бойко Борисов

29.12.2016 | 20:03 Редактор: Жанета Нейкова
Хора като Марешки тровят политическото пространство, отсече Владимир Каролев

"Хора като Веселин Марешки тровят политическото и икономическото пространство с локуми", каза икономистът Владимир Каролев в "Денят ON AIR". Той коментира фактите и митовете в политическото пространство, като определи вторите като повече.

"Новата надежда - Марешки, който е уникален популист и кой знае къде в чужбина се топли сега, твърди, че когато го изберат за премиер, цената на бензина веднага щяла да спадне с 30 стотинки. Може би знае, че никога няма да го изберат за премиер и затова говори тези небивалици", коментира икономистът пред Bulgaria ON AIR.

Според Каролев кандидатите за участие в "поредните излишни избори" са много. Гостът в студиото на Владимир Сиркаров каза още, че премиерът Борисов се е самозастрелял и в двата крака този път и ще го разбере съвсем скоро.

"Според профсъюзите нещата не вървят добре", посочи Каролев.

Икономистът не изключи и другите партии за кандидати за власт, визирайки БСП, която по думите му иска от баницата, но няма да ги огрее. Според Каролев политическата партия може и да не е разбрала, че победата на новоизбрания президент Румен Радев е лично негова и "те по-скоро му пречиха в предизборната кампания и ще го разберат съвсем скоро".