Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Патриот: Каракачанов поднася изненада - отива на балотаж с Цачева

Кандидатите на ГЕРБ и БСП бягат от дебат, това е слабост, каза Явор Хайтов в "Денят ON AIR"

03.11.2016 | 20:21 Редактор: Тодор Петров
Патриот: Каракачанов поднася изненада - отива на балотаж с Цачева

Двойката Красимир Каракачанов - Явор Нотев ще бъде приятната изненада на изборите. Усеща се патриотично обединение и двойката ще бъде на балотаж.

Това прогнозира в предаването "Денят ON AIR" зам.-председателят на "Народен съюз" Явор Хайтов. Той се осланя на впечатленията, които са оставили в него хората по време на срещите си с патриотите.

"Доверието в държавата е разклатено. Красимир Каракачанов говори за укрепване на българската армия.  С набиране на инерция в самата кампания безспорно Каракачанов беше победител във всички дебати", каза още гостът на Bulgaria ON AIR.

Той е на мнение, че няма възможност Цецка Цачева да не участва на балотаж. Явор Хайтов обвини в бягство от дебати кандидата на ГЕРБ и ген. Румен Радев, подкрепен от БСП.

"Бягството от дебат уврежда демократичните принципи. Защо кандидатите на основните политически партии абдикираха? Това говори за слабост и страх", настоя гостът в студиото на Владимир Сиркаров, който призна, че не са водени разговори за евентуална подкрепа на чужд кандидат при балотаж.

Явор Хайтов коментира и думите на лидера на ДОСТ Лютви Местан, който призова на изборите останалите партии да се обединят срещу патриотичните.

"Уважавах Местан докато се скри в едно посолство. Това говори, че нещо го притеснява и не е спокоен. Няма смелостта да влезе в едно районно управление и да каже какво го плаши."