Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

От ВМРО ще подкрепят Фандъкова, но при определени условия

Димитър Антов разкри някои от проблемите, по които ще работят през новия мандат

31.10.2019 | 22:00 Редактор: Стефанка Митева

"Ще осигурим мнозинство, но ще искаме някои от нашите предложения да се случват". Така общинският съветник Димитър Антов коментира евентуалната подкрепа на ВМРО към Йорданка Фандъкова на балотажа в София. 

ВМРО и ГЕРБ са заедно във властта и според него е необходимо да признае този факт пред техните избиратели.

"Ние сме консервативна организация, която стои между каращи се страни и търси разумността от едната и от другата страна", каза Антов в предаването "Денят ON AIR". 

Общинският съветник коментира и една от основните причини за задлъжняването на "Топлофикация" - гражданите плащат за нещо, което не отговаря на себестойността на произведената топлоенергия. 

"Никой няма да инвестира в "Топлофикация" при тези цени на парното", каза Антов и я сравни с горещ картоф.

Той отбеляза, че проведените предизборни дебати за кмет на София са били плоски и не са обсъждани реалните проблеми на столицата. 

Антов е на мнение, че Витоша трябва да се превърне в работеща туристическа дестинация, която може да бъде посещавана от деца, възрастни и пенсионери. 

"Ние от ВМРО сме казали, че трябва да се направят решителни ходове, но никой не беше готов за действие", каза той в ефира на Bulgaria ON AIR .

Част от проблемите, по които ще работят от партията, са за разработване на природен парк "Витоша", осигуряване на паркоместа в София, борба с корупцията и подкрепа на малкия бизнес.

Гледайте видеото с целия разговор!

Харесайте страница ни във Facebook ТУК