Пеевски иска извинение от Кирил Петков: Ако ПП-ДБ имат един човек в ДАНС, ДПС има 0

ДПС има малък брой лица, предложени от ПГ на ДПС и подкрепени от НС, заяви съпредседателят на партията

26.02.2024 | 18:50 Редактор: Елеонора Танева
Пеевски иска извинение от Кирил Петков: Ако ПП-ДБ имат един човек в ДАНС, ДПС има 0

Съпредседателят на ДПС Делян Пеевски поиска извинение от Кирил Петков и да спрат спекулациите за хора на Движението в регулаторите. В изявлението на Пеевски се подчертава, че хора на ДПС в ДАНС няма. Лидерът на движението публикува списък на излъчените представители на ДПС в регулаторите.

Ето позицията на Пеевски:

"Той говори за някакви 95%, което освен че е невъзможно, тъй като става дума за независимите регулатори, подвежда хората. Държа да подчертая, че ДПС има малък брой лица, предложени от ПГ на ДПС и подкрепени от НС и не може да бъдем свързвани с никакви други назначения.

А специално по темата на ДАНС - аз не знам колко е щатът на ДАНС, но знам, че ако Кирил Петков казва, че има един представител там, то със сигурност ДПС има нула. 

И тъй като ние винаги сме заявявали, че прозрачността е гарант за честните и открити отношения с хората, за чието доверие работим, публикуваме пълния списък на излъчените от ДПС достойни представители в регулаторите. 

Надявам се, че допуснатите неточности от страна на г-н Петков се дължат или на некоректно подадена към него информация или на липсата на такава.  Разчитам, че след като се запознае с данните и фактическото положение в регулаторите, колегата Петков ще постъпи мъжки и ще се извини".

 Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
0 rate up comment rate down comment 0
Бисер
преди 2 месеца
ПП-ДБ имат хора, където им е удобно и имат изгода Сигнализирай за неуместен коментар