ГЕРБ-СДС представи кандидатите за районни кметове в София

Георги Георгиев подаде документи за регистрация на коалиция в ОИК - София

17.09.2023 | 16:40 Редактор: Михаела Кирилова
ГЕРБ-СДС представи кандидатите за районни кметове в София

Подобряването на условията за живот, образование и бизнес в София са видими за всички. Всичко това нямаше да бъде възможно без усилията на всички от големия отбор на ГЕРБ-СДС. Това заяви председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев, който заедно с председателя на СДС-София Антон Койчев и кандидатите за кметове на райони в столицата подадоха документи за регистрация на коалиция ГЕРБ-СДС в ОИК - София.

Кандидатите на ГЕРБ-СДС за районни кметове в София съчетават опита от успешните ръководители на райони, които са се утвърдили с работата и са харесвани и уважавани от нашите съграждани, и новите лица, които идват със своя опит от частния бизнес и академичните среди и притежават експертиза. Това е една доказано успешна и работеща формула, подчерта още председателят на СОС.

За район „Витоша“ - Теодор Петков, за район „Изгрев“ - Диян Стаматов, за район „Красно село“ - Румен Русев, за район „Лозенец“ - Анджелина Тотев, за район „Младост“ - Юлиян Пейчев, за район „Панчарево“ - Евгения Алексиева, за район „Студентки“ - Кристиян Руменов, за район „Триадица“ - Себастиан Таджер, за район „Възраждане“ - Савина Савово, за район „Искър“ - Ивайло Цеков, за район „Оборище“ - Йоанна Драгнева, за район „Подуяне“ - Петър Митев, за район „Сердика“ - Тодор Кръстев, за район „Слатина“ - Борислав Борисов, за район „Средец“ - Венцислав Банчев, за район „Кремиковци“ - Борис Петров, за район „Банкя“ - Рангел Марков, за район „Връбница“ - Младен Младенов, за район „Илинден“ - Иван Божилов, за район „Красна поляна“ - Иван Чакъров, за район „Люлин“ - Милко Младенов, за район „Надежда“ - Димитър Димов, за район „Нови Искър“ - Даниела Райчева, за район „Овча купел“ - Борислав Тодоров.

Снимка: Пресцентър ПП-ГЕРБ