Майката на обезобразеното момиче: Тя е затворник в собствения си кошмар

Няма да спрем до тук, продължаваме докато получим промяна, сподели Ивелина

30.07.2023 | 14:33 Редактор: Елеонора Танева
Майката на обезобразеното момиче: Тя е затворник в собствения си кошмар

Майката жестоко обезобразеното момиче от Стара Загора подозира, че случаят е опит за убийство. 

"Допускам като възможна хипотеза, не утвърждавам. Каква е причината за това да ме навежда на тази мисъл, няма да коментирам на този етап", сподели Ивелина пред Радио Стара Загора.

"Няма да спрем до тук, продължаваме докато получим промяна - промяна в законите, в налагането на по-тежки наказания. Когато има посегателство над човек искам да няма леки присъди, пробация. Нека да има промяна и тежки наказания за всеки, който дръзва да посегне над живота на друго човешко същество", призова майката.

Тя благодари на всички, които са подкрепили семейството и са се застъпили за справедливостта. Тя ще присъства на мирното шествие в Стара Загора, което ще проведе на 31 юли. 

Ива споделя, че дъщеря ѝ все още е в пълен шок, емоционалните ѝ щети са огромни.

"С нея работят психолози, ще бъде трудно и дълго, надяваме се  да има резултат, но към момента няма такъв. Засега тя е затворник в самата себе си, в собствения си кошмар", сподели още Ивелина.

Снимка: pixabay


1
3 rate up comment rate down comment 1
Аз
преди 8 месеца
Съдийката дала ли е клетва? Използва ли си акъла по време на работа, или само подпечатва това което и дават от експертизата и вика следващия? Така ли си печели парите? Без да вникне в казуса? Само вика да дойде почивката за цигарка и кафенце. Като е видяла, че експертизата е лоша защо не е върнала всичко на по-висока инстанция?. Да се самосезират. Така ли работят тия във властта? Каква съдийка е тази тогава? Не става! Вън от съда! Сигнализирай за неуместен коментар