Задържаха Георги за обезобразяването на 18-годишното момиче в Стара Загора

Обвиняем за жестокото нападение е арестуван на изхода на Стара Загора

30.07.2023 | 09:19 Редактор: Елеонора Танева
Задържаха Георги за обезобразяването на 18-годишното момиче в Стара Загора

Откриха и арестуваха 26-годишният Георги, обвинен за жестокото нападение над 18-годишното момиче в Стара Загора. Това съобщиха от МВР - Стара Загора. След укриване, той е бил задържан от полицейски служители от ОД на МВР - Стара Загора тази сутрин, около 7:30 ч., на входа на гр. Стара Загора, пътувал е в автомобил.

26-годишният Георги беше единственият обвиняем за жестокото нападение над момичето. Първоначално той е бил задържан, но по-късно освободен от ареста без мярка. Мотивът на съда е, че множеството порезни рани с макетен нож по тялото, счупен нос и обръсната глава са лека телесна повреда.

Вчера прокуратурата съобщи, че започва ускорено разследване на случая. 

Очакват се подробности по-късно днес на брифинг на полицията и прокуратурата.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

 


2
2 rate up comment rate down comment 0
Ей на
преди 9 месеца
Съдийката дала ли е клетва? Използва ли си акъла по време на работа, или само подпечатва това което и дават от експертизата и вика следващия? Така ли си печели парите? Без да вникне в казуса? Само вика да дойде почивката за цигарка и кафенце. Като е видяла, че експертизата е лоша защо не е върнала всичко на по-висока инстанция?. Да се самосезират. Така ли работят тия във властта? Каква съдийка е тази тогава? Не става! Вън от съда! Сигнализирай за неуместен коментар
1
9 rate up comment rate down comment 0
Д. Димова
преди 9 месеца
ВЯРВАМ че, този път ще получи заслужено наказание! Сигнализирай за неуместен коментар