Петков: След 4 г. ще сме свършили работа и България няма да изглежда така

Имената на новите министри все още не са известни

28.11.2021 | 14:20 Редактор: Теодора Патронова

Късно снощи приключиха последните разговори между "Продължаваме промяната", БСП, "Има такъв народ" и "Демократична България". В края на последния от серията разговори за коалиционно споразумение четирите партии изглежда откриха повече прилики, отколкото различия.

"Наистина работата, която свършихме, беше великолепна. Показахме, че с конструктивния тон всичко може да се постигне, когато имаме едни общи цели", заяви Кирил Петков.

А основната цел пред партиите е гласуването на стабилен кабинет.

"Искам да пожелая на всички нас да изпълним тези точки с реални действия и повярвайте ми, България след 4 години няма да изглежда по този начин. Очаквам да продължим работата и 4 години е точният срок, в който трябва да я свършим", коментира още Петков. 

Имената на новите министри все още не са известни. След като политическата линия, която ще държи кабинета е сложена на масата, ще се търсят и най-добрите лица, които да заемат министерските постове.

В ефира на предаването "Опорни хора" служебният министър на образованието Николай Денков не изключи варианта да остане в министерството още 4 години.

По-рано днес пред БНР Костадин Костадинов заяви, че няма да подкрепи проекта за кабинет, тъй като продължавал политиките на своите предшественици.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


4
0 rate up comment rate down comment 1
Наблюдател
преди 2 години
Малко напомнят на "Великденците". Дано да грешим, 'щото вече съм приготвил куфарите... Сигнализирай за неуместен коментар
3
2 rate up comment rate down comment 2
анонимен
преди 2 години
Като почнат така да говорят и веднага се сещам за Царя. Ще си направите хотелчета по-морето, това ли ще е разликата? Сигнализирай за неуместен коментар
2
3 rate up comment rate down comment 3
Лили Барута
преди 2 години
Тоя се опитва да бъде по реалистичен от "царо"....Аз пък съм готова да се басирам че след 4год. в БГ ще бъде още по зле!?.... Сигнализирай за неуместен коментар
1
3 rate up comment rate down comment 3
Избирател
преди 2 години
След 4 години се надявам да бъдете лош спомен в историята. Сигнализирай за неуместен коментар