Карадайъ: България се руши последните 12 г., особено последните 6 месеца

Ще работим за премахването на омразата и разделението, заяви кандидатът за президент на ДПС

20.10.2021 | 10:17 Редактор: Елеонора Танева
Карадайъ: България се руши последните 12 г., особено последните 6 месеца

"Ние платихме много висока цена, за да докараме демокрацията в България, но сме свидетели как тя се руши през последните 12 години, а особено през последните 6 месеца. Ние, с г-жа Михайлова, с цялата ни политическа биография сме доказателство и олицетворение на единството на нацията. Това заяви председателят на ДПС и кандидат за президент Мустафа Карадайъ на среща със съмишленици във Велико Търново.

Той подчерта, че ще бъде гарант за спазването на Конституцията и законите на страната. 

"Ще работим за премахването на омразата, разделението, противопоставянето и агресията в обществото. Нашето призвание е и да сме обединители на нацията", каза още кандидатът за президент Карадайъ.

Той припомни приоритетите си, ако бъде избран за президент - достигне на средноевропейските стандарти на живот чрез ускорено икономическо развитие на страната и достъпна и безплатна детска градина за всяко дете в България.

"За някои може би сега постигането на новата цел е мираж и абстракция, но не и за нас. Сигурни сме, че тя може да се постигне с ясни приоритети на основата на съгласие на основните политически партии, които следват различните си ценности, на основата на различните им програми", обобщи Карадайъ.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК