Карадайъ: Вотът е двоен, но изборът един – бъдеще в нашата Родина България

"Заедно ще направим България по-добро място за живеене", заяви лидерът на ДПС

17.10.2021 | 09:55 Редактор: Здравко Черкезов
Карадайъ: Вотът е двоен, но изборът един – бъдеще в нашата Родина България

Вотът е двоен – за президент и за Народно събрание. Но изборът за нас е един. Изборът на България е един - бъдеще и просперитет за всички български граждани в нашата Родина България. Този избор трябва да направим на 14 ноември. 

Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, кандидат на Движението за президент на България, на предизборна среща във Враца, проведена при спазване на всички противоепидемични мерки. В нея участваха Искра Михайлова, кандидат за вицепрезидент, издигнат от ДПС, Илхан Кючюк, президент на АЛДЕ, Йордан Цонев, зам.-председател на ДПС и Цветан Енчев, водач на листата на Движението за Враца. Това съобщиха от ДПС.

Заедно ще направим България по-добро място за живеене. Ние не сме от онези хора, които се оправдават дали с Брюксел, или с климатичното време, или със звездите, или с астрологията. Ние сме онези хора, които искаме и градим по-доброто си бъдеще тук, в България. Ние сме онези хора, които искаме и участваме в изграждането на по-доброто бъдеще на целия европейски съюз с нашите колеги, подчерта Мустафа Карадайъ.

Лидерът на ДПС припомни, че кампанията на Движението започна от Брюксел, където той, Искра Михайлова, Илхан Кючюк и Атидже Алиева-Вели имаха срещи с евродепутати и еврокомисари. Мустафа Карадайъ участва в срещата на либералния връх, на която разговаря с 8 премиери от ЕС, срещна се с председателя на Европейския съвет Шарл Мишел, проведе разговори с либералните партии на Балканите.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
2 rate up comment rate down comment 2
Алеков
преди 2 години
Карадайъ,ломотенето ти за Моята Родина,звучи фалшиво,все едно,че се чува шум от ламаринен покрив. Злата мисъл по отношение на един чистокръвен българин Р.Радев,те напуска и то за малко,само когато спиш.Кой подклажда неистовата омраза между обикновените и кротки мюсюлмани,които аз познавам и съм приятел с много от тях! С твоето и цоневото говорене, зареждате още по силно привържениците на днешният ни президент,който ще остане на "Дондуков"-2,за още пет календарни години! Другото,е алъш вериш! Сигнализирай за неуместен коментар