Протест срещу мерките и Ковид сертификатите се проведе в София

Демонстрацията премина под наслов: "Оставете народа на мира, оставете децата на мира, слушайте науката и без принуди на никого"

10.10.2021 | 23:01 Редактор: Жаклина Иванова
Протест срещу мерките и Ковид сертификатите се проведе в София

В София до НДК се проведе протест срещу Ковид ограниченията и срещу идеята за въвеждане на Ковид пропуски, наричани "зелени сертификати".

Организатор на демонстрацията е "Разбунена София" - родителска група в подкрепа на традиционното българско семейство и съхранението на семейните ценности.

Протестът премина под наслов: "Оставете народа на мира, оставете децата на мира, слушайте науката и без принуди на никого".

Първоначално демонстрацията беше планирана като шествие по бул. "Витоша" до здравното министерство, президентството и парламента, но заради лошото време организаторите ограничиха проявата до района на НДК. Те обещаха нова демонстрация след три седмици, предаде БНР.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
3 rate up comment rate down comment 1
Гражданин Х
преди 2 години
Интервю с гражданин от протест срещу ограничителните мерки по повод COVID-19 (суров вид без преработка).Журналист е означено с Ж, а Гражданин с Г.Ж Мислите ли, че антиваксърските протести са приемлив изход от пандемията на COVID-19?Г Кой ви каза, че съм антиваксър!? Аз съм тук не защото съм антиваксър, а защото не одобрявам неадекватните мерки, чието прилагане само съсипва икономиката и ограничава правата и свободите на гражданите без да има някакви обосновани мотиви и критерии. Сигнализирай за неуместен коментар