Борисов: Сега има хаос, скандали, корупция... ГЕРБ ще се запомни с направеното

Той и кметът на Бургас разглеждаха строителството на обходния път край града за Слънчев бряг

05.09.2021 | 11:55 Редактор: Здравко Черкезов

В момента има само хаос, скандали, корупция. От това, което вчера чух, не ми го побира умът как Бойко Рашков не се е самосезирал. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Днес той и кметът на Бургас Димитър Николов разглеждат строителството на обходния път край града за Слънчев бряг.

Работят, но не с това темпо, с което щяха да работят иначе. Да се надяваме, че ще спазят срока до края на годината. Това ще бъде голямо богатство за българите, които почиват по отсечката Слънчев бряг - Обзор - Поморие. Целият трафик от АМ Тракия ще мине от тук, коментира Борисов, цитиран от dnes.bg.

Добре, че им осигурихме парите и не са им ги взели, защото и това щеше да остане като пущинак, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

И селскостопанските производители са доволни, има надлез, за да може да минават с техника и да не трошат асфалтовия път, подчерта пък Николов.

"Нали имаше едни тук, дето идваха да го гледат. Много интересно. Преди все говореха за вдигането на цените на бензина и нафтата, за ревизия на "Лукойл", сега от няколко месеца нито ги искат от финансовия министър, нито говорят за вдигане на цената, то с 30-40% се вдигна, но е мълчанието на агнетата. До края на годината се надявам да не им вземат парите и да стане факт", каза Борисов.

"Колко блока санирахме?", продължи Борисов. "185", отвърна Николов. "Добре че им преведохме парите и беше в напреднала фаза пътя, иначе и това щяха да съсипят", допълни Борисов.

"Болницата е санирана. 10 млн. заделихме за нея. Изолация, всичко. Разказвайте ги на бургазлии тези неща. С това ще се запомни ГЕРБ - с направеното", категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

Кадър: Facebook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
партията
преди 2 години
При ГЕРБ нямаше никаква корупция. Само приказки за едни апартаменти, тераси, асансьори, къщи за "тъщи", саниране на двойни и тройни цени.... Но нямаше осъдени, значи нямаше и корупция! Слава на ГЕРБ! Само от ЕС за 10 години бяха "усвоени" над 70 милиарда евро! Открито и честно управление! Гарантирано от Б. Борисов! Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 години
"Добре, че Борисов и Николов отделяха от заплатите си за всичко това!" - си мислим ние."И сега на кого да оставя всичко това...? На кого? Защо?..." - пита се Борисов с думите на "Двойникът". Сигнализирай за неуместен коментар