Борисов: Моделът "Радев" означава застой, хаос и разруха. Как ще управляваш - с юмрук ли?

Лидерът на ГЕРБ обвини Асен Василев, че е скрил парите за завършването на АМ "Хемус"

03.09.2021 | 19:34 Редактор: Елеонора Танева

"Асен Василев нарочно прибра парите, които оставихме за завършването на магистралата, за да не бъде признато направеното от нас. Благодарение на Румен Радев няма нито един работник тук. Но тази магистрала не е моя, тя е на българите". Това публикува в профил си във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Видях с очите си, че АМ "Хемус" в отсечката Бухковци - Белокопитово е готова и остава единствено да се положи маркировка, за да бъде пуснато движението. Хората могат да стигат бързо и безопасно от Шумен до Търговище. Варна е на 40 минути оттук. Но това няма да се случи, докато управлява моделът "Радев", заяви лидерът на ГЕРБ.

"Радев, как ще развиваш икономиката и ще вдигаш доходите на хората - с юмрука и с това, че разпиля партиите ли?", попита Борисов от автомобила си, докато обикаля из страната.

Той добави, че моделът "Радев" означава застой, хаос и разруха.

"Толкова могат служебният кабинет и Станислав Трифонов. Единственото, което направиха, е да свалят патриарха от колата. Целта е да бъде охранявана само шайката на Румен Радев. Пазят ги от народната любов", каза още Борисов.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


1
2 rate up comment rate down comment 0
Илиана
преди 2 години
Ти си за затвора лъжец и измамник такъв. Мутра. Разплака половин България, а другата половина я научи да краде. Всички ние ще ти потърси сметка. Ти няма да избягаш като Галевите, или като твоя приятел Божков, дето го прецакат. Ти си много лош човек Сигнализирай за неуместен коментар