ГЕРБ: Президентът изрече клевети, защо мълчи по случая с руските шпиони

Сачева попита Радев дали си купува гласове, запазвайки финансовата подкрепа от 50 лева за пенсионерите

16.05.2021 | 19:21 Редактор: Жаклина Иванова

Пореден задочен спор и размяна на остри думи между президента и партия ГЕРБ. От партията обявиха, че съставът на служебното правителство показва, че партиите като ИТН, ДБ и БСП са в координация с държавния глава Румен Радев. 

Реакцията на доскоро управляващите от ГЕРБ не закъсня. Те определиха като клевета казаното от президента Румен Радев. От партията на Бойко Борисов отново попитаха защо държавният глава пази мълчание по случая с руските шпиони. А бившият социален министър Деница Сачева попита президента дали си купува гласове, запазвайки финансовата подкрепа от 50 лева за пенсионерите.

"Когато нямаш аргументи, се опитваш да гадаеш и да атакуваш политическия си опонент. Ще продължим да му задаваме въпроси - Защо, г-н президент, до ден днешен криете декларацията на Б9 и какво целите с това криене? Защо не сте заели позиция за Навални и за действията на руската федерация на територията на България?", заяви Даниел Митов от ГЕРБ.

"Ние предложихме правителство, ако то беше прието, щеше да има актуализация на бюджета. Не може да се говори за това, че бюджетът е издънен и в хазната няма пари. Не може да се говори, че няма пари след като 318 милиона бяха намерени буквално за една нощ. Купува ли сега той гласове?", коментира Деница Сачева от ГЕРБ.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 2 години
Зрелищно жалкият край на тази гробарска пасмина е гарантиран от самите тях. Сигнализирай за неуместен коментар