Заразената с коронавирус Глория е приета във ВМА

"Мислех, че ще се справя и с това сама, но не успях", написа тя в социалните мрежи

03.01.2021 | 18:31 Редактор: Искра Ангелова
Заразената с коронавирус Глория е приета във ВМА

Фолкзвездата Глория е приета във ВМА, където ще се лекува от Ковид-19. Преди дни тя сподели, че е посрещнала новата година заразена.

"Мислех, че ще се справя и с това сама, но не успях! От вчера съм на лечение във ВМА! Не се бавете, защото всеки час е от значение и всичко се развива много бързо. Бог и лекарите да ми помагат", написа фолк певицата Глория в Instagram.

Припомняме ви, че на 25 декември тя беше в луксозен спа хотел край Пловдив. От кадри в социалните мрежи се вижда, че въпреки забраните за празнични програми в ресторанта на хотела има празненство, а главно действащо лице е именно певицата.

Снимка: Instagram

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


4
1 rate up comment rate down comment 0
Кико
преди 3 години
За съжаление вируса е без полови белези. Иначе Глорчето щеше до го лапне като локумче! п. с. :тя волнонаемен служител лие в армията и какъв чин има? Сигнализирай за неуместен коментар
3
1 rate up comment rate down comment 0
простосмъртен
преди 3 години
Надявам се да се оправи, както всеки друг потърпевш от тази болест.....Няма как обаче да подмина фактите, които пораждат следните въпроси: Как точно се прецени, че тази дама е за прием във ВМА?, по стандартната процедура ли е била опредлена тази локация? ..Питам не за друго, а защото в същото време разбирам за случай, при който е отказана хостипалицазия на лекар от първа линия, който освен това е на възраст и с доста притеснителни симпотми....аман от певачици!!! Сигнализирай за неуместен коментар
2
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Никой не е застрахован! Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Дано се справи бързо и леко с вируса. Сигнализирай за неуместен коментар