Боян Чуков: Европа допусна на територията си огромни тълпи от джихадисти

Според анализатора навсякъде се наблюдава надигаща се вълна срещу управляващите

03.11.2020 | 22:53 Редактор: Ивет Арабова
Боян Чуков: Европа допусна на територията си огромни тълпи от джихадисти

"Убитият младеж е от албански произход. В същия ден на атентата е анонсирал предварително в Instagram, че ще има такова събитие и след това е изказал няколко лозунга с характерна арабска дума, която е типична за джихадистите. Затова става дума за ислямски тероризъм“. Това каза пред БНР международният анализатор Боян Чуков по повод терористичната атака, извършена във Виена.

Той направи паралел между случващото се в Западна Европа.

"Във Варшава се случва нещо като цветна революция. Има писмо, публикувано и подписано от 220 запасни полски генерали, които нанасят страхотен удар върху политиката на Полша. И Варшава, и Париж, и Виена излизат от коловоза, предначертан от либералните глобалисти. Всеки, който мръдне, му се подсказва, че трябва да коригира външнополитическия си курс. В случая тероризмът е един инструмент“, посочи международният анализатор.

Чуков поясни, че навсякъде се наблюдава надигаща се вълна срещу управляващите.

"Проблемът е на Европа, която допусна на територията си огромни тълпи от джихадисти. Докато в Европа не се разбере, че правата и свободите на идващите от Азия и Африка свършват там, където започват правата и свободите на домакините, на местното население, ще продължаваме да сме свидетели на подобни случки“, подчерта Боян Чуков.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 10
АЯТОЛАХ Хуманен
преди 3 години
Това са пополистки глупост. Не закачайте хората, които изповядват религията на мира. Джизъс е казал ако ти избършат шамар от едната страна, дай и другата. Същото е и с главата, ако ти отсека едната, дай и другата. Сигнализирай за неуместен коментар