Сигнал от София: Премахнати са предпазни парапети, опасно е

Ако забележите нередност, подайте сигнал в платформата Helpbook

21.04.2020 | 22:15 Редактор: Анисия Иванова
Сигнал от София: Премахнати са предпазни парапети, опасно е

В платформата на Helpbook.info получихме сигнал за премахнати презпазни парапети. От близо две години пред голям търговски обект в кв. "Хладилника" е премахнат парапет, за да се улесни преминаване на пешеходците през шестлентовия булевард, а това е предпоставка за инциденти. Това е петият опит на нашия потребител да сигнализира отговорните органи, тъй като досега не са взети адекватни мерки за възстановяване на огражденията.

И пореден сигнал на гражданин, който се оплаква от сметосъбиращата фирма. Боклукът от кофите повече от две седмици не е събиран, пише нашият потребител. В резултат на това целият район е заринат с отпадъци, разнасяни от вятър, безстопанствени и горски животни.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в платформата на Investor Media Group, която ще ви даде възможност да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК