Helpbook сигнали от София: Кофи с боклук, разбит път

Ако видите нередност, подайте сигнал в платформата

24.03.2020 | 21:10 Редактор: Анисия Иванова
Helpbook сигнали от София: Кофи с боклук, разбит път

В платформата Helpbook.info потребители алармират, че снегът, който ни затрупа, е сериозна пречка за редовното извозване на боклука от кофите, разположени на адрес "Зайчар" 242 в София. Молбата е по възможност всеки ден да бъде извършвано почистване, тъй като сметосъбиращите съдове редовно преливат.

В район "Младост" е забелязан контейнер със счупен капак, който се намира преобърнат до кофата. Нашият потребител апелира за извършване на предписания към отговорната фирма за подмяна на контейнера или поправка, така че да може да се затваря. В същия квартал е заснето кошче без дъно в градинка, което е в това състояние от години. Молбата е да се подмени.

Изпратиха ни снимки на дълбоки дупки в район "Овча Купел": "След ремонт преди около година и половина ул. "Момкова баня" отново е в окаян вид. Моля да бъде помислено за цялостно преасфалтиране на улицата, а не само закърпване на дупките, тъй като както се вижда, няма голяма полза. Сниманите дупки далеч не са всички на улицата. Дълбоки са и е трудно да бъдат избегнати“, пише нашият потребител.

Това са само малка част от получените сигнали през седмицата. Ако видите нередност, подайте сигнал в HelpBook.info!

Снимка: HelpBook