Сигнал от HelpBook: Стъпих в дупка в столицата и останах без маратонка

Инфраструктура в столицата е под всякаква критика, оплакват се потребители

07.04.2020 | 17:20 Редактор: Анисия Иванова
Сигнал от HelpBook: Стъпих в дупка в столицата и останах без маратонка

Инфраструктура в столицата е под всякаква критика - такива са фактите от сигналите, постъпили в платформата на Helpbook.info.

Въпреки високите данъци, опасности дебнат по натоварени булеварди и по квартални улици. С такъв проблем се обърна наш потребител от квартал "Младост" 4.

Зад голям обект от верига хранителни магазини на шосето се намира опасна шахта, която невинаги водачите на МПС успяват да видят, за да я заобиколят. Преди месец била поставена автомобилна гума и клони в нея, за да бъде обозначена и преминаващите да бъдат предупредени. До днешна дата положението е почти същото.

Отново в район "Младост" е заснета пътека, минаваща през детска площадка в междублоковото пространство, която е в окаяно състояние. Според нашия потребител плочките отдавна са разрушени, а при мокро време се образува огромна локва и преминаването е просто невъзможно. Молбата е за организиране на ремонт на трасето.

Изпратиха ни заснета шахта с огромна дупка до нея, която се намира в  ж.к. "Люлин" 4. Преди дни кракът на пешеходец, преминаващ оттам, попаднал в голямата цепнатина, в резултат на което останал без маратонка.

Това са само част от получените сигнали през седмицата.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info!

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК