HelpBook сигнал за изпочупени, опасни дървета край къмпинг "Врана"

Потребител настоява да се ремонтира и пътят до къмпинга

14.01.2020 | 21:02 Редактор: Анисия Иванова
HelpBook сигнал за изпочупени, опасни дървета край къмпинг

През изминалите дни гражданите продължиха да се доверяват на платформата HelpBook.info за различни нередности до отговорните общински и държавни институции.

В първия сигнал, с който ще ви запознаем, гражданин алармира за обширен рисков район, който се намира зад къмпинг "Врана" на бул. "Цариградско шосе", на изхода от София. Почти всички дървета, повечето от които тополи, се нуждаят от подкастряне, а някои от тях да се махнат. Част от тях са заразени, обвити в бръшлян, с изпотрошени клони и надвиснали над пътя, където ежедневно преминават коли и хора. Според нашия потребител по-лошото е, че сред тези опасни дървета се намират бунгала, които редовно се посещават, най-вече от чужденци. В сигнала се настоява за спешни мерки, защото е въпрос на време да стане някоя беля.

В друг сигнал за същия къмпинг са изпратени и снимки, от които става ясно в какво състояние е асфалтът около него - огромни кратери, кал, пропадания и валящи се отломки трошат и цапат преминаващите автомобили от години. Молбата е за спешно предприемане на действия по възстановяване на настилката.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК