Helpbook сигнализира за републикански път в окаяно състояние

Ако видите проблем, подайте сигнал към платформата

21.10.2019 | 16:28 Редактор: Анисия Иванова
Helpbook сигнализира за републикански път в окаяно състояние

Сред многобройните изпратени сигнали в платформата на Helpbook.info се откроява молбата на гражданин към Агенция "Пътна инфраструктура“ относно републикански път в окаяно състояние.

От изпратените снимки е видно, че пътят не е ремонтиран от години, настилката му е тясна, неравна, осеяна с ями, на много места изцяло липсва, а в допълнение почти навсякъде липсват хоризонтална маркировка и ограничители. Тревогата на нашия потребител е, че ако не се вземат мерки, пътят в този и в други сектори ще стане непроходим за леки автомобили.

Той отбелязва, че трасето е доста натоварено - през него ежедневно преминават обществен транспорт, товарни автомобили и пренасочени превозни средства от участъка Сливница- Драгоман заради извършващ се ремонт. Молбата е за задействане на институциите с цел извършване поне на крайно наложителни на аварийни ремонти, а по-късно за включване в инвестиционна програма за извършване на цялостна планова рехабилитация.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Helpbook