Апелативният прокурор на София: Като клиент съм ходил в "Осемте джуджета", не познавам Мартин Божанов

Радослав Димов говори и за Петьо Петров - Еврото

26.03.2024 | 15:23 Редактор: Тодор Петров

Ходил съм в "Осемте джуджета", но в качеството си на клиент. Това заяви апелативният прокурор на София Радослав Димов на изслушване във временната парламентарна комисия за проверка на факти и обстоятелства, свързани с дейността на групата около Мартин Божанов.

Той подчерта, че ресторантът "Осемте джуджета" се намира зад Софийския районен съд (СРС) и голяма част от съдиите са ходили да обядват там. 

"Имаше изключителна кухня", каза той и уточни, че освен това живее на същата улица.

Димов е категоричен, че не е ходил в клуб "SS", че не познава убития Мартин Божанов – Нотариуса и не знае нали той е влизал в сградата на Софийската районна прокуратура (СРП). Апелативният прокурор на София обясни, че за Нотариуса знае това, което е известно в професионалните среди, а именно, че се е занимавал с имотни измами. 

Той съобщи и че не е виждал прокурори в "Осемте джуджета", както и че не му е известно да има доклад в ГДБОП за връзките на и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов с Петьо Петров – Еврото, предаде БГНЕС.

Знаете ли какво ще се промени, след като следващата седмица влезе в сила въздушен и морски Шенген?

Нищо няма да се промени.
52%
Ще можем да пътуваме по въздух и море по-лесно.
29%
При сухопътен Шенген очаквам по-големи облекчения при транспорта и пътуванията.
19%
Общо 1074 гласа


1
0 rate up comment rate down comment 0
Жорж
преди 1 месец
ЛЪЖА - как точно взеле като клиент? Нали е ЧАСТЕН клуб?????????Този е за затвора + още много други негови колеги! Но в България това няма как да се случи - ДА толкова много сме пропаднали:( Сигнализирай за неуместен коментар