Неизвестен стреля по апартаментa на семейство в столицата

То живее от година в имота и казват, че нямат проблеми със съседи

17.01.2021 | 19:06 Редактор: Юлия Христова

Среднощна стрелба по апартамент в столичния квартал "Разсадника". Инцидентът прилича на този от новогодишното хоро в Ловеч, когато беше ранена жена. Няма пострадали, а само материални щети. 

Обикновенна събота вечер - Мариян и жена му са в дома си, но към 22:00 часа се чува пукот. 

"И се чу нещо като пиратка или не мога да кажа. Аз станах, дойдох при нея и тя вика "нещо ни гърмят" и аз викам - не, кой ще ни гърми, на осмия етаж сме", каза той.

Оказва се обаче, че в прозореца на кухнята им има дупка. А по-късно разбират, че спалнята също е била на прицел.

"Дали е случайно, дали не. Обаче те са 2 удара, не е един. Да кажеш, че е едно - напил се, пуцал някой. То са два. Жена ми седнала вкъщи. Тя е постоянно на плота, нормално. Сега как да живеем", посочи мъжът.

Веднага се обаждат на полицията и на домоуправителя. Семейството живее от една година в апартамента на осмия етаж и казват, че нямат проблеми със съседи, не дължат пари на някого.  

"Притеснени сме. Не е нормално да стоим вкъщи и да ни гърмят. По всяка вероятност е някаква пневматична пушка, защото не са бойни патрони. Сега са сачми, другият път може да са... не знам", допълни Мариян.

Децата и родителите са много притеснени. Извършителят и причините за стрелбата засега остават неясни, а полицията продължава разследването.

Вижте повече в репортажа на Анелия Георгиева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

1
0 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 1 месец