Три двойки близнаци проплакаха в САЩ в новогодишната нощ

Но в актовете за раждане на бебетата са записани различни години

03.01.2017 | 13:56 Редактор: Жанета Нейкова
Три двойки близнаци проплакаха в САЩ в новогодишната нощ

Три двойки близнаци в САЩ проплакаха в новогодишната нощ и ощастливиха своите родители. В актовете за раждане на бебетата обаче са записани различни години. 

Трите двойки бебета проплакали не просто с разлика от няколко минути, но и в различни години. В Сан Диего едно от момиченцата изпреварило новата година само с 4 минути. Сестричката й пък била родена точно в полунощ на 1 януари 2017-та.

В Атланта други две малки дами изненадали родителите си. Първото бебе се родило в 11:20 часа на 31 декември 2016-та, а сестричката й проплакала точно час по-късно в началото на новата година.

Малките близнаци Еверет и Сойър от Аризона също проплакали в две различни години. Сойър се появил на бял свят 10 минути преди полунощ на 31 декември, а братчето му Еверет – в 12:01 минути на 1 януари, което го направило и първото бебе, родено през 2017 в болницата Банър Тъндърбърд.

Раждането на три двойки близнаци и то в различни години е прецедент в САЩ. За сравнение, през миналата година е регистриран само един подобен случай за цялата страна.

В Исландия бебе влезе в историята не само, защото бе първото, родено в страната в началото на 2017-та година. Майката на момченцето през 1980 година също е била първото дете, родено в страната с настъпването на новата година.

Катрин Гудионсдотир е родена и в същата болница, в която дава живот на сина си, за радост на акушерката, която преди 35 години е асистирала и при нейното раждане.