Серенада на 8-годишно момиче болно от рак разплака Майли Сайръс

Джулия Дейвидсън е пациентката с тежко заболяване в калифорнийската болница, която певицата е посетила

04.01.2017 | 23:18 Редактор: Жанета Нейкова
Снимка: Кадър, Youtube

Американската поп-певица Майли Сайръс се разплака, когато 8-годишната Джулия Дейвидсън й направи серенада в детската болница "Рейди", предава CBS News. Сайръс бе на посещение там миналата седмица, заедно с приятеля си Лиъм Хемсуърт. Малката Джулия е едно от децата в "Рейди", които са болни от рак.

Известната двойка решава да посети болницата в Сан Диего, САЩ, без официално да го оповести. Нито Джулия или родителите й, Джесика и Тод Дейвидсън са знаели за изненадата, която предстои, предава американската медия.

Джулия обичала да пее на медицинските сестри и лекарите в болницата. Именно те я помолили да изпее на звездната двойка песента "Rainbow Connections" - от филма "Шоуто на Мъпетите". Майли Сайръс каза, че това е любимата й песен, тъй като обича дъгата и цветовете.

Бащата на Джулия сподели, че тя е израснала около музикални репетиции и затова обича да пее, цитира CBS News.

Посещенията при пациенти в болници от известни личности е често срещано в САЩ. Целта им е да зарадват болните, като им поднесат изненада. Такива визити са правили Майкъл Джаксън, Крис Евънс, Том Хидълстън, Кайли Миноуг, някои от американските спортисти и други.

Текст: Превод от CBS News