България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Малчуганите от "Мики Маус" изнасят концерт на Коледа

Той ще се състои на 25 декември от 16 часа в Sofia Live Club

23.12.2016 | 09:57 Редактор: Мария Аладжова
Малчуганите от

На 25 декември от 16 часа в Sofia Live Club ще се състои коледният концерт на детската вокална група "Мики Маус" с ръководител Вяра Панталеева.

За да разкажат повече за събитието в студиото на "България сутрин" по Bulgaria ON AIR гостуваха Вяра Пантелеева и децата Виви и Теди.

"Скоро ни предстои първият юбилей, през април месец ставаме на 5 години и вярваме, че ще го отпразнуваме подобаващо", разказа Вяра.

В ефира на Bulgaria ON AIR гостите представиха новата си съвместна песен с Васил Петров - "Де е Витлеем".

"Текстът е от архимандрит Серафим, който е е Божи човек. Лятото срещнах Васил Петров, аз му отправих покана, понеже вече четвърта Коледа подред правим коледна песен, той прие. Много съм щастлива, че моите дечица имаха възможност да се докоснат до него", разказа още Вяра.

Малчуганите ще изпълнят песента на 25 декември в Sofia Live Club:

"Много пъти съм стигала до момента, в който съм искала да се откажа, защото наситина не е лесно да работиш с деца, но си заслужава да го правиш. Аз започнах преди пет години... Трябва да си много търпелив, трябва да ги следиш - настроенията им, как се чувстват".

След коледния концерт децата ще започнат усилена подготовка за представлението по случай годишнината от създаването на вокалната група.