Новолуние и слънчево затъмнение в Овен на 8 април - очакват ни съдбовни събития

Гледаме напред, за да видим потенциала, който се разкрива пред нас

07.04.2024 | 15:00 Редактор: Толя Стоянова
Новолуние и слънчево затъмнение в Овен на 8 април - очакват ни съдбовни събития

На 8 април ни очаква новолуние и слънчево затъмнение в знака на зодия Овен. В астрологията това се приема за едно от най-мощните космически събития на годината и ще оформи пътя, по който сме предопределени да вървим през следващите 18 месеца. Затъмненията винаги са силно трансформиращи периоди. Тъй като това пролетно затъмнение е пълно слънчево, то ще е много интензивно.

От друга страна, новолунията представляват началото на нов цикъл, така че това слънчево затъмнение усилва тази енергия, отваряйки нови врати пред нас, разчиствайки пътищата ни, карайки ни да тръгнем в нова посока. Нека не забравяме, че Овенът е знак на новото начало. Възможно е да получим някаква нова информация или нов път, който да се отвори за нас под това затъмнение.

Определено в рамките на месец ще усетим големи трансформации, тъй като можем да променим курса на живота си по неочакван за нас път. Според астролози затъмненията носят съдбовни събития, които ни придвижват към по-високо състояние на съзнанието. Ще си позволим да бъдем напътствани, вместо да се опитваме да контролираме всичко в живота ни.

Въпреки че слънчевите затъмнения раздвижват съдбовните събития и ни поставят там, където трябва да бъдем, ние можем да използваме тази енергия, за да определяме намерения и да развиваме творческите си способности. Сега е моментът да си помислим какво бихме искали да привлечем в живота си. Не поглеждаме назад, не разчитаме на миналото. Сега започваме да гледаме напред, за да видим потенциала, който се разкрива пред нас.

Четете повече на az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay