Любовен хороскоп за периода 8 - 14 април за всички зодии

Ако искаме някой друг да ни обича, първо трябва да уважаваме себе си

07.04.2024 | 17:00 Редактор: Толя Стоянова
Любовен хороскоп за периода 8 - 14 април за всички зодии

Очаква ни интензивна седмица по отношение на някои астрологични събития. Седмицата започва със слънчево затъмнение и новолуние в знака на зодия Овен. Тъй като това затъмнение е тясно свързано с ретроградния Меркурий, възможно е да се наложи да реорганизираме приоритетите си, за да подчертаем собствените си нужди в една връзка. Това не е непременно егоистично, защото не бива да забравяме и за самоуважението. Ако искаме някой друг да ни обича, първо трябва да уважаваме себе си. 

Овен

През тази седмица всичко, което се случва, е благодарение на мощното слънчево затъмнение във вашия знак. Това може да ви накара да осъзнаете, че любовният ви живот се нуждае от определени промени. 

Телец

Скъпи Телци, има продуктивни промени, които можете да направите в социалния си живот, така че компанията, която поддържате, да улеснява любовния ви живот, вместо да му пречи. Жизненоважно е хората около вас да насърчават и подкрепят растежа ви, а не да ви спират. 

Близнаци 

Уважаеми Близнаци, слънчевото затъмнение попада във вашия социален 11-и дом и ще ви насърчи да положите усилия да разнообразите социалния си живот. Ако сте необвързани, то създаването на нови контакти ще разнообрази възможностите ви за нова любов. 

Рак 

Раци, звездната карта разкрива, че в близко бъдеще може да има мощен романтичен растеж. Обвързаните Раци определено ще се сближат с любимия човек. Тази сряда Марс ще съвпадне със Сатурн, който е управител на вашия партньорски сектор, което ясно показва, че имате стремежа да се свържете повече с вашия партньор.

Лъв 

Парите и любовта невинаги се съчетават добре, Лъвове, но вероятно ще трябва да се справите с тяхното припокриване. Може да сте съсредоточени върху съвместни финансови въпроси, ако имате любовна връзка.

Дева 

Най-накрая сте готови да предприемете действия и да направите това, което трябва, независимо дали подобрявате или прекратявате текуща връзка. Ако сте необвързани, то вие сте способни да предприемете стъпки, за да подобрите романтичния си възглед.

Везни

За Везните новата седмица ще бъде повратна по отношение на любовта. Онези от вас, които са във връзка, в която не са оценени както подобава от партньора си, то слънчевото затъмнение в понеделник ще окаже влияние на партньорския ви сектор и може да доведе до край на връзката. 

Скорпион

Марс ще бъде в позиция към Сатурн, която е планетата на ограниченията. Тези две планети сега са във вашия сектор на романтиката. Възможно е да сте се борили със самота, чувство на изолация в любовта и интимността. Сега, когато Марс е тук, за да ускори Сатурн, вероятно ще забележите бързо движение. 

Стрелец 

Когато става въпрос за любовния ви и сексуален живот, то това може да е трансформираща седмица. Периодът е вълнуващ, благодарение на слънчевото затъмнение, което ще зареди с енергия вашия сектор на романтиката. 

Козирог

През новата седмица може да имате прекрасна възможност да обновите и да добавите повече страст и вълнение в любовния си живот. Слънчевото затъмнение ще освети въпроси, които са свързани с дома и семейството.

Водолей 

Единственият начин да промените любовния си живот е да говорите за себе си и да поискате това, което желаете, Водолеи. Определено ще декларирате нуждите си пред настоящия ви партньор или пред Вселената, ако сте необвързани.

Риби 

Със Сатурн във вашия знак вие се учите да преодолявате страховете си и да имате вяра в себе си и способността си да създадете живота, който трябва да живеете. Тази седмица можете и ще постигнете напредък.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pexels