Ето кои са перфектните цветове за пролетен маникюр

Свежите багри са точно това, от което се нуждаем

03.04.2024 | 09:46 Редактор: Беатрис Младжова
Ето кои са перфектните цветове за пролетен маникюр

Няма нищо по-свежо от новия маникюр, особено в началото на пролетта, когато започват да се появяват по-ярки нюанси на лака. След месеци на тъмни цветове, които съответстваха на мрачните дни на зимата, преминаването към по-живи багри е точно това, от което се нуждаем, когато времето започва да се затопля и пролетта е тук. Ето кои са идеалните пролетни цветове.

Млечнолилаво

Лавандулата е традиционен пастелен цвят, който се връща всяка пролет, но тази година ще изглежда малко по-млечен, което ни харесва. Този мек нюанс е идеалният цвят за преход от по-приглушените зимни към по-цветните и свежи пролетни нокти. 

Ментовозелено

Миналата година видяхме цитрусовото зелено да излиза на сцената на маникюрите, но през 2024 година нюансът на зелено, който ще виждаме навсякъде, е малко по-кремав. Ментовозеленото привлича вниманието, без да се натрапва, поради което е един от нашите фаворити.

Малина

Розовото никога няма да излезе от мода, особено когато говорим за маникюр, a по-дълбоката малинова версия е готиният начин да лакирате ноктите си тази пролет. 

Кремаво синьо

Предстои ни да виждаме все по-синьо небе и е нещото, което да носим, за да посрещнем пролетта с отворени обятия. С лек намек към сивото, кремавото синьо е по-спокоен от ярката си алтернатива, за да пасне идеално на пролетните ви дрехи.

Мек блясък

Ако не можете да изберете между млечната лавандула или зимното сиво, ви предлагаме нещо по средата. Добавете малко блясък и ще получите перфектния маникюр. 

Пастелни цветове

Защо да изберете само един пастелен цвят, когато може да имате няколко? Възползвайте се от нюансите на сезона, като украсите ноктите си със синьо, розово, жълто, лайм и нежно лилаво. 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: Pixabay