Смели пролетни тенденции: Опитайте нощно облекло като част от тоалета

22.03.2024 | 14:13 Редактор: Деси Николова
Смели пролетни тенденции: Опитайте нощно облекло като част от тоалета

Тази пролет е белязана от смелост. Не се страхувайте да опитате нещо ново и малко по-дръзко. Заложете на съветите на модните дизайнери и включете нощница, пижама или дори халат в ежедневния си тоалет.

Пижамата и града

Удобството е приоритет номер едно за вас при избора на дрехи, но в същото време не искате да загубите стила си? Имаме добри новини за вас. Неудобните тесни дънки са демоде. Тази година дамските пижами завладяват града. Да, чухте правилно. Оборудвайте се с памучно долнище на пижама, добавете семпла тениска и създайте емблематична визия. Сатенените къси пижами могат лесно да се превърнат в пролетно-летен аутфит. Само трябва да добавите подходящо дълго сако към тях.

Не просто сутиен

Декорираните бралетки или сутиенените топове са сред основните неща в шкафа ви с бельо? Вече няма нужда да ги криете под дрехите. Комбинирайте ги стилно с разкроена кокетна пола или с панталон и риза. Не подценявайте и силата на черния корсет или дантеленото боди. И двете могат да паснат идеално на официален панталон и сако в контрастен цвят. Определено ще изпъкнете със стил.

Нощницата като рокля

Нощницата вече не е само за под завивките, където никой не може да я види. Отпуснете се и пробвайте нещо различно от модния подиум. Една сатенена нощница например може много лесно да се трансформира в елегантна рокля. Към нея добавете сако, обувки на ток и новият ви стилен тоалет е готов. 

Можете да носите този тренд не само на вечерни събития. Той е идеален за ежедневно носене. Просто изберете сатенена нощница с миди дължина в нежен пастелен цвят и я комбинирайте с дънково яке и бели кецове.

Халат тип кимоно

Кой каза, че халатът принадлежи само към домашните дрехи? Може би хавлиеният, но моделите от лек сатен имат и друго приложение. Кройката на кимоно ще добави най-много сок към вашето облекло. С халат тип кимоно можете да измислите изобилие от комбинации, които ще изстрелят стила ви на съвсем друго ниво. Защо да не подправите обикновена рокля или ежедневните дънки и топ? В модата няма ограничения.

Пролет в ярки цветове

Колкото повече цвят, толкова повече стил. Всяка жена, която иска да бъде шик, трябва да следва това мото тази година. Преобразете гардероба си с разнообразна палитра от ярки цветове. Лайм зелено и жълто ще озарят идеално тоалета ви, а също така стоят страхотно на кожа с тен. Не се страхувайте да експериментирате с кралско синьо или черешово червено. Тазгодишните фаворити включват и класическото бяло, с което никога няма да сбъркате.