Най-много атакували Меган Маркъл по време на бременността ѝ

В момента тя стои далеч от онлайн пространството

13.03.2024 | 16:40 Редактор: Искра Ангелова
Най-много атакували Меган Маркъл по време на бременността ѝ

Меган Маркъл сподели, че онлайн критиките и тормозът в социалните мрежи са достигнали своя пик в най-уязвимото време за нея. 42-годишната херцогиня на Съсекс бе част от конференцията SXSW в Остин, Тексас, където разкри, че е изпитала най-голямата доза тормоз в социалните мрежи, когато е била бременна със сина си Арчи и дъщеря си Лилибет, както и по времето, когато децата ѝ са били все още бебета.

В момента момчето е на 4, а момичето е на 2 години и живеят заедно с родителите си в Калифорния, след като Меган и Хари се отказаха от кралските си задължения и напуснаха Великобритания през 2020 година.

На въпрос към Меган по време на дискусията модераторът Ерин Хейнс попита: "Социалните мрежи наистина се превърнаха в мястото, където жените и момичетата са щателно разглеждани, обективизирани, тормозени и за съжаление знам, че това е нещо, с което всички сте твърде запознати. Как успяхте да се справите с привидно безкрайната токсичност, която ви връхлита?".

Херцогинята на Съсекс отдели момент, за да събере мислите си, след което започна и заяви, че социалните мрежи са мястото, където тези негативи се виждат най-много. Тя допълни, че в момента стои далеч от онлайн пространството, за да запази собственото си благополучие и психично здраве, но е много добре запозната с тормоза там.

"Най-голямото количество тормоз и злоупотреба, което преживях в социалните мрежи и онлайн, беше, когато бях бременна с Арчи и Лили и когато те бяха бебета", казва още Маркъл.

"Започваш да се чудиш и да търсиш отговор на въпроса защо хората биха били толкова жестоки. Не е интересно, жестоко е. И защо би направил нещо подобно на жена, която е бременна или пък на дете, което току-що се е родило. Всички майки знаят, че точно този момент е доста свят и нежен, и не бива да бъде използван за негативни неща", споделя херцогинята.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС