Меган Маркъл предизвика спекулации за ново скандално интервю

Херцогинята на Съсекс бе забелязана на интересна бизнес среща

27.02.2024 | 16:41 Редактор: Деси Николова
Меган Маркъл предизвика спекулации за ново скандално интервю

Съвсем скоро Меган Маркъл бе забелязана на вечеря в японски ресторант с телевизионния директор на Опра Уинфри в Лос Анджелис. Папараците не пропуснаха възможността да заснемат новата визия на херцогинята на Съсекс.

За бизнес срещата тя избра скромен, но в същото време скъп външен вид. Меган се появи със сив пуловер, черни дънки и обувки на Chanel. В ръцете си държеше широка сива чанта.

Меган вечеря с Тери Ууд, служител на Опра Уинфри. Именно Ууд беше изпълнителен продуцент на известното интервю, което семейство Съсекс даде през 2021 г. след обявяването на оставката им от кралските задължения.

"Чакат ли ни нови скандални интервюта? Какво следва този път?", "Облечена е прекрасно, много е отслабнала", "Kралят е болен, сега е моментът да налеят масло в огъня с нови разкрития?", "Иска ми се да вярвам, че това е просто вечеря, а не разговори за сътрудничество", обсъдиха набързо потребителите в социалните мрежи.

И докато принц Хари се притесни за кралските си роднини и веднага отлетя до Лондон, за да посети баща си, Меган Маркъл така и не го придружи.

Меган Маркъл не смята здравословните проблеми на членовете на кралското семейство за свой проблем. Кралският експерт Кинси Скофийлд каза това в нейното talkTV шоу L.A. Diaries. Тя добави, че през следващите месеци хората ще виждат херцогинята на Съсекс без съпруга си много по-често.

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС