Меган Маркъл разкрива в книга какъв съпруг и баща е Хари?

Появиха се слухове, че херцогинята на Съсекс работи по мемоарната си книга, подобна на тази на нейния съпруг

09.08.2023 | 18:07 Редактор: Вяра Димова
Меган Маркъл разкрива в книга какъв съпруг и баща е Хари?

Меган Маркъл може да напише нова книга. Но този път тя няма да е детска, а посветена на семейните отношения. Според слуховете, очаква се тя да разкрие какви са недостатъците на принц Хари в новия си проект на хартия. В него тя може да разкрие подробности какъв е той като съпруг и баща на двете им деца.

По-рано бе съобщено, че синът на Чарлз III се почувствал засрамен от това, че не е направил повече, за да се погрижи за психичното здраве на жена си, докато са били във Великобритания.

Смята се, че в момента херцогинята на Съсекс работи по мемоарната си книга, която ще бъде подобна на тази на нейния съпруг. По данни на The Mirror, тя ще включи разкази за живота им, в които ще има множество лични разкрития за техния петгодишен брак. Подобно на разкритията на Хари в "Резервен", Маркъл не смята да спестява подробности за отношенията им. 

И най-вероятно ще започне с истории от техните първи срещи, през брака, строгия кралски протокол и решението да се отделят от британското кралско семейство.

Самият Хари намекна в книгата си и в техните документални сериали в Netflix, че му се иска да е направил повече, за да помогне на жена си и да я защити по време на нападките от страна на роднините му и пресата на Острова.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС