Обрат в кралското семейство: Крал Чарлз III готов да прости на Хари, готов да приеме и Меган

Синът на кралица Елизабет II нямал търпение да се види отново с херцога на Съсекс

02.07.2023 | 10:23 Редактор: Искра Ангелова
Обрат в кралското семейство: Крал Чарлз III готов да прости на Хари, готов да приеме и Меган

Чарлз е готов да изглади противоречията с принц Хари и да се сближи отново с него. Въпреки признанията в неговата мемоарна книга, монархът иска да подаде ръка на по-малкия си син. Това твърди кралски експерт.

Кралят нямал търпение да се види отново с херцога на Съсекс. И е готов да приветства отново в дома си Меган, нищо че тя го обвини в расизъм.

Според Ричард Палмър разривът между баща и син може да бъде преодолян. И именно върху това работи в момента Чарлз, за да е сигурен, че Хари няма да му обърне отново гръб. След възкачването си на трона, той иска повече от всякога да усети подкрепата на семейството си. Но друг е въпросът дали принц Уилям и Кейт Мидълтън са готови на компромис в името на короната.

"Сигурен съм, че кралят би ги приветствал обратно", казва кралският експерт.

"Искам да кажа... той много иска да излекува този семеен разрив. Но очевидно е много суров в момента и е много забележим. Въпреки че бих казал, че има желание да излекува този разрив, той не се е срещал със сина си, макар той да бе два пъти в Обединеното кралство", допълва той.

Скорошно проучване на YouGov, проведено в Обединеното кралство, показва, че рейтингът на одобрение на Меган очевидно е спаднал до рекордно ниско ниво от -47, за разлика от това към Хари, което се увеличава.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС