Принц Хари и Меган пред раздяла?

Според източник Хари е напуснал семейния дом

19.07.2023 | 18:34 Редактор: Михаела Кирилова
Принц Хари и Меган пред раздяла?

Предстои ли Меган и Хари да се разведат? Според източник на Radar Online, цитиран във вторник, 18 юли, двойката е на ръба на имплозията след месеци на напрежение. Още по-лошо, съобщава се, че най-малкият син на Чарлз III е напуснал семейния дом и обмисля да замине на пътешествие.

Меган и Хари не са се появявали заедно от много време, а слуховете за напрежение са по-силни от всякога.

През май британската преса съобщи за нарастващ разрив между Съсекс и заговори за развод. Мрачното бъдеще на двойката отново се подкрепя от информация от сайта Radar Online, където източник твърди, че принц Хари вече е напуснал семейния дом в Монтесито.

"Те се опитват да разберат какво ги е ударило. Хари се опитва да намери себе си", казва източникът. 

"Съсекс" са подложени на огромен финансов натиск, за да финансират разточителния си калифорнийски начин на живот, включително имението си на стойност 14 млн. долара и огромните разходи за охрана. Този стрес, съчетан с емоционалните им проблеми, вероятно е превърнал живота им в ад", допълва тя. 

Както се предполагаше през последните седмици, принц Хари прави всичко възможно, за да се отдалечи от семейния дом и да отдели известно време за размисъл. Той дори може да отлети сам до Африка, както по работа, така и за да си прочисти главата, предаде БГНЕС.

"Надявам се, че времето, което ще отделят, при това на различни континенти, ще им помогне да намерят това, от което се нуждаят, за да продължат напред", заключава този близък до случая източник.

Снимка: БГНЕС