По стъпките на Бекъм: Меган Маркъл и принц Хари ще си партнират с известни марки

Могат да направят милиони, казват експерти

29.06.2023 | 23:17 Редактор: Вяра Димова
По стъпките на Бекъм: Меган Маркъл и принц Хари ще си партнират с известни марки

Меган Маркъл и принц Хари имат нови планове за това как да припечелят още някой лев. След като спряха с книгите и телевизионните интервюта, двамата смятат да си партнират с известни марки. По този начин те могат да направят милиони, следвайки стъпките на Дейвид и Виктория Бекъм.

Според бранд експерт, не е изключено скоро те да си сътрудничат с някой лейбъл. Заговори се, че първият ще бъде Dior, но малко след това от модната къща обявиха, че нямат намерение да работят с тях.

По думите на Ник Ид, който е експерт по култура и брандинг, Меган и Хари вероятно ще се опитат да "подражават" на марката Бекъм.

"Мисля, че те ще разгледат тези бизнес модели, които семейство Бекъм са направили, независимо дали това е монетизиране на костюмите, очилата или аромата им. Може би дори биха могли да излязат с аромат или да бъдат лицето на един от тези продукти", казва специалистът.

Специалистът посочва, че в момента Меган иска да научи подробности за гамата за красота на Виктория Бекъм, за да я използва за своята марка. Ник е категоричен, че тя може да разчита на външния си вид, за да си докара пари.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС