Венера премина в Риби - трябва да внимаваме с парите си и любовта

Възможни са заблуди

12.03.2024 | 14:37 Редактор: Искра Ангелова
Венера премина в Риби - трябва да внимаваме с парите си и любовта

На 11 март Венера премина в знака на зодия Риби. Тя ще се задържи там до 4 април 2024 година. Рибите са известни с това, че са мечтатели, креативни личности, чувствителни. Те никога не виждат света в черно-бяло. Всичко за тях е много пъстро. С планетата на любовта в Риби нашата любов е всеобхватна, ние сме в състояние да прощаваме и разбираме, освен това сме съблазнителни и проявяваме състрадание към нашите партньори.

Венера в Риби е нежна и привързана, макар и труднодостъпна, тъй като има копнеж за нещо, което е трудно да се определи и трудно да се задоволи. Границите се размиват по време на този транзит. Сенчестата страна на тази позиция е да се оставим да бъдем измамени, защото искаме да вярваме в нещо хубаво, както и уклончивостта. Трябва да внимаваме за влюбване в идеализиран образ на нещо или някого. Също така е важно да следим и за избягващо поведение.

Въпреки че може да се почувстваме обсипани с обич по време на този транзит, може да имаме съмнения относно това колко сериозни са наистина тези чувства. Енергията на Риби е любяща, но леко колеблива.

До 4 април бихме могли да разчитаме силно на интуицията си по отношение на нашите финанси и любовния живот. Ще търсим дейности, които ни движат напред, вдъхновяват или докосват.

Ще сме склонни да харчим повече, затова е важно да внимаваме с парите. Но финансите ни могат и да се подобрят, ако сме дейни. Венера в Риби повишава нашата решителност да успеем, прави ни по-адаптивни.

Венера в астрологията е планетата господар на любовта, удоволствията, щастието и просперитета. Благоприятното влияние на Венера води до любов и привързаност в живота. След Меркурий тя е най-бързата планета в цялата Слънчева система. Транзитът на Венера в екзалтирания знак Риби се счита за едно от жизненоважните астрологични събития.

Четете цялата статия в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay