Любовен хороскоп за 11-17 март - необвързаните могат да срещнат сродната си душа

Близнаците да избягват конфликтите, Овните имат нужда от почивка

09.03.2024 | 10:06 Редактор: Вяра Димова
Любовен хороскоп за 11-17 март - необвързаните могат да срещнат сродната си душа

Романтиката ще превземе нашия любовен живот! В началото на седмицата Венера преминава в Риби. Слънцето също ще се "съедини" с Нептун в Риби, усилвайки този блясък по отношение на романтиката. Може да ни е по-лесно да забележим хубавите страни на партньора ни или на определен обект на любовен интерес. Ако сме необвързани, Вселената е готова да ни предложи следващата ни сродна душа

Овен 

През новата седмица представителите на зодията може да избягват любовта. Вероятно просто имате нужда от почивка от романтични драми или усещате, че сте били толкова увлечени към някого, че сте загубили чувството си за себе си в целия този процес. 

Телец

Границите между приятелство и романтика може да станат малко размити, Телци. Тъй като Венера влиза във вашия социален 11-и дом, има вероятност да започнете да чувствате по-нежна и сантиментална връзка с някого, когото някога сте смятали единствено за приятел. 

Близнаци 

Опитайте се да не си създавате любовни конфликти, защото това може да се отрази отрицателно на вашата репутация. Възможно е някой да започне да клюкарства за личния ви живот по много публичен начин или чрез социалните медии, или лично с хора, които имат някаква власт над вас.

Рак 

Раци, през новата седмица определено ще отворите очите си за повече любов. За някои това може да се окаже нов партньор, за други да е настоящ, но определено другата страна ще ви кара да се чувствате прекрасно по отношение на романтичните въпроси. 

Лъв

Лъвове, планетата на любовта Венера навлиза във вашия 8-и дом на интензивност този понеделник, така че може да се окажете привлечени да споделите една от по-скритите си сексуални фантазии с любовник или любимия ви човек. 

Дева

Любовта е най-сладкото нещо тази седмица и вие сте решени да ѝ се насладите. В понеделник Венера навлиза във вашия партньорски сектор. В резултат на това можете да очаквате повече хармония и любовни вибрации с партньора ви или с обект на любовен интерес.

Везни 

През новия период има вероятност да се чувствате така, сякаш правите изключителни жертви в името на любовта. Въпреки че го правите с отворено сърце, това може да ви изтощи, особено ако рядко казвате "не" на любимия ви човек. 

Скорпион

Любовта е във въздуха! Венера влиза във вашия 5-и дом на романтиката, така че през следващите седмици ще бъдете в невероятна позиция да се насладите на всички удоволствия от живота и любовта. За необвързаните това е един от най-благоприятните цикли.

Стрелец

Романтиката и комфортът вървят ръка за ръка, а за това ще ви помага Венера. Ако сте необвързани, има вероятност близки хора да ви срещнат с някоя нова личност.

Козирог 

През новата седмица мислите ви ще бъдат отдадени към специален за вас човек. Това може да е настоящ партньор или да е някой, в когото наскоро сте се влюбили. Необвързаните Козирози определено ще мислят повече за това какво им липсва в любовния им живот.

Водолей 

Любовен интерес може да направи чудеса със самочувствието ви тази седмица, като ви накара да се чувствате възможно най-добре със себе си. Венера влиза във вашия 2-ри дом на самооценката, което ви носи по-голяма увереност в любовните въпроси.

Риби 

Венера ще навлезе във вашия зодиакален знак, Риби, предоставяйки ви много нови възможности и положителна енергия във всеки аспект на живота. С любовна Венера във вашия знак, можете лесно да привлечете другите към себе си.

Още за всяка зодия четете в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay