Таро прогноза за пролетта за всички зодии

Раците ще жънат успехи, трудни моменти ще имат Скорпионите

08.03.2024 | 13:42 Редактор: Вяра Димова
Таро прогноза за пролетта за всички зодии

На 20 март ни очаква пролетното равноденствие, началото на пролетния сезон и астрологичната нова година. Всеки нов сезон, особено пролетния, свързваме с ново начало, по-хубави емоции и като цяло с период, в който можем да постигнем хубави неща за себе си.

Поглеждаме към таро картите, за да разберем какво ни носи пролетта според зодиакалния ни знак. Повече за всяка зодия вижте в следващите редове.

Овен 

Таро картите разкриват, че през пролетния сезон родените под знака на зодията, с упорит труд и решителност, ще могат да постигнат всичко. Условието обаче ще е, че трябва да си сътрудничите и да работите с други, за да се случи това. В края на краищата в екипа няма "Аз".

Телец

Скъпи Телци, отдавна не сте взимали нещата в свои ръце. Сега вие определяте правилата и решавате в каква посока да продължите живота си. Чрез самодисциплина и поддържане на граници с другите, можете да накарате всичко да се случи.

Близнаци

Обещаващо ново партньорство в бизнеса или в личния ви живот започва да се развива с настъпването на пролетта. Дайте на тази прохождаща връзка много енергия, за да сте сигурни, че резултатите са в съответствие с вашите цели.

Рак

Пролетта ще ви зареди с много ентусиазъм да продължавате да постигате успехи. Въпреки това, таро картите показват, че е възможно да възникнат някои забавяния.

Лъв

Ако напоследък в живота ви е имало драма, разочарования, то това ще остане зад вас с настъпването на пролетта. Ще можете да преминете към новия сезон със свежи мисли и положителна нагласа, успявайки да видите нещата от друга гледна точка, без значение дали се отнася за взаимоотношения или работа.

Дева 

Цялото натрупано безпокойство и напрежение е време да остане зад вас с настъпването на новия сезон, нали, Деви? Таро картите ви съветват, преди да бъдете критични и нападателни спрямо другите, да поемете дълбоко въздух, да дишате, помислите и да се успокоите

Везни

Таро картите разкриват, че през пролетта ще трябва да разширите ума си, мирогледа си. Това ще ви помага в ситуации на предизвикателства, както и в общуването с другите. Излизането от зоната ви на комфорт ще ви се отрази добре през следващите няколко месеца.

Скорпион

Някои от вас вероятно се намират в труден момент, с липса на хармония във взаимоотношенията, липса на баланс в емоциите. С настъпването на пролетта, хармонията ще започне да се възстановява малко по малко, сочи таро прогнозата. 

Стрелец

Една връзка може да е на кръстопът, което ви кара да решите как искате да продължите напред. Помислете добре, преди да вземете решение за избор.

Козирог

Козирози, таро картите разкриват, че през пролетта ви предстои романтика и нови възможности по отношение на личното ви развитие. За да поддържате мотивацията, баланса, ще бъде важно да не разпилявате енергията си в различни посоки.

Водолей

Водолеи, таро картите разкриват, че пролетта ще бъде важен момент за предприемане на действия, които ще ви помогнат да осъществите някои от вашите мечти. Добре е да живеете в свой собствен свят, стига да не забравяте да се грижите за ежедневните си отговорности и задължения.

Риби 

Някои от вас вероятно са преминали през много емоционален и психически стрес в последните месеци, поради което в момента жадувате за време за почивка и релакс.

Четете повече за всяка зодия в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay