Ким Кардашиян превърна имението си в зимна страна на чудесата

Гора от изкуствени елхи стои величествено в коридора на звездата

12.12.2023 | 21:38 Редактор: Толя Стоянова
Ким Кардашиян превърна имението си в зимна страна на чудесата

Ким Кардашиян разкри прекрасната снежна гора, която е създала в имението си в Хидън Хилс, което се оценява на 60 милиона долара. Риалити звездата буквално е превърнала дома си в зимна страна на чудесата, за радост на своите четирима наследници. Ким видимо е дала всичко от себе си, за да влезе в празничния дух, не е пестила средства за коледна декорация и не е позволила на относително високите температури в Лос Анджелис да ѝ попречат да има бяла Коледа.

43-годишната риалити икона сподели кратък клип в своите Instagram Stories в понеделник, разкривайки, че е поставила няколко зашеметяващи борови дървета, които изглеждат сякаш са посипани със сняг, в големия коридор на своето калифорнийско имение. Изкуствените елхи стоят величествено в коридора на звездата и все пак успяват да изглеждат малки, благодарение на извисяващия се сводест таван на къщата.

Ким успя да задържи имението, което се отличава с поразителен интериор от предимно бели и бежови цветове, след като го откупи от бившия си съпруг Кание Уест по време на развода им.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС