Лиса Кудроу си взе емоционално сбогом с Пери: Идваше на работа, когато не беше добре

Лиса и Матю дълго време бяха считани за най-големите таланти от хитовия ситком през 90-те години

16.11.2023 | 18:04 Редактор: Ивета Велева
Лиса Кудроу си взе емоционално сбогом с Пери: Идваше на работа, когато не беше добре

Лиса Кудроу и Матю Пери дълго време бяха считани за най-големите таланти от хитовия ситком през 90-те години и често се шегуваха с веселието, което струи от героите им. 

Лиса Кудроу с носталгия си припомня снимачните дни с Матю Пери, като сподели: "Заснехме първия епизод на "Приятели като нас", избраха ни от телевизията, след което веднага бяхме на първите страници на списанията. Тогава... предложи да играем покер и направи цялата игра толкова забавна, докато всички се сближавахме. Благодаря ти за това", започна Кудроу.

"Благодаря ти, че ме караше да се смея толкова силно на нещо, което си казал, че мускулите ме боляха и сълзи капеха по лицето ми ВСЕКИ ДЕН. Благодаря ти, че отвори сърцето си в шесторна връзка, която изискваше компромиси. И много говорене", допълни тя.

Зачеквайки темата за проблемите на Пери със зависимостите, актрисата пише: “Благодаря ти, че идваше на работа, когато не беше добре и след това беше напълно брилянтен. Благодаря ти за най-добрите 10 години, които един човек може да има. Благодаря ти, че ми повярва".

Кудроу завършва с "Благодаря ти за всичко, което научих за любовта и милосърдието чрез теб. Благодаря ти за времето, което имах с теб, Матю". 

Четете цялата в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС