Дженифър Анистън се сбогува с Пери и разплака милиони: Вече си далеч от всякаква болка

"Мати, обичам те толкова много", написа актрисата

15.11.2023 | 22:21 Редактор: Искра Ангелова
Дженифър Анистън се сбогува с Пери и разплака милиони: Вече си далеч от всякаква болка

"Сбогуването с нашия Мати беше безумна вълна от емоции, каквато не бях изпитвала никога досега. Всички преживяваме загуба в даден момент от живота си. Загуба на живот или на любов. Скръбтта ти позволява да усетиш моментите на радост и благодарност за това, че си обичал някого толкова дълбоко. А ние го обичахме дълбоко. Той беше част от нашето ДНК. Винаги сме били шестимата. Това беше семейство по избор, което завинаги промени самите нас и пътя ни." Така актрисата Дженифър Анистън се сбогува със своя колега Матю Пери, който бе намерен мъртъв в дома си в Лос Анджелис миналия месец на 54-годишна възраст, което предизвика изблик на скръб от феновете по целия свят.

"Мати знаеше, че обича да разсмива хората. Както сам казваше, ако не чуеше "смях", мислеше, че ще умре. Животът му буквално зависеше от това. И той успя да направи точно това. Той разсмиваше всички нас. И то много. През последните няколко седмици препрочитах съобщенията ни. Смеехме се и плачехме, после пак се смеехме. Ще ги запазя завинаги", написа Анистън в своя Instagram профил, цитирана от "24 часа".

"Мати, обичам те толкова много и знам, че сега си в пълен покой и далеч от всякаква болка. Говоря си с теб всеки ден... понякога почти те чувам да казваш: "Можеш ли да бъдеш по-луд?"

Преди това останалите звезди от "Приятели" също се сбогуваха с Пери.

Снимка: Instagram