Защо Дженифър Анистън е избягвала хората на погребението на Матю Пери?

Актьорът бе погребан в Лос Анджелис в петък следобед

09.11.2023 | 12:37 Редактор: Искра Ангелова
Защо Дженифър Анистън е избягвала хората на погребението на Матю Пери?

Дженифър Анистън избягвала контакт с други хора по време на погребението на Матю Пери. Актьорът бе погребан в Лос Анджелис в петък следобед. От "TMZ" писаха, че колегите му от "Приятели" Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дженифър Анистън, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър присъствали.

Сега се казва, че Анистън се опасявала от този ден през последните 20 години. Актрисата била една от първите, пристигнали на погребението.

"Тя беше една от първите, които дойдоха. Тя избягваше контакт с другите хора. Това беше събиране, привличащо много внимание", посочи източник на "Дейли Мейл".

54-годишният актьор бе намерен мъртъв в джакузито в дома си в Лос Анджелис на 28 октомври.

Матю имаше проблеми с алкохола и наркотиците дълги години, но Дженифър си е мислила, че най-лошите му дни са в миналото.

"Никой не е проронил повече сълзи за Матю по време на най-тежките периоди в неговите битки с пристрастяванията от Дженифър. Имаше спекулации по време на събирането на "Приятели" за специален епизод през 2021 г., че Матю няма да е част от него, защото демоните му са го победили. Но Дженифър абсолютно нямаше да го направи без него. Той поработи и направиха това успешно, въпреки че той изглеждаше крехък. Но Дженифър искрено смяташе, че най-лошите му дни са зад него. Така че неговата смърт само 2 години по-късно дойде като горчив удар за нея", казва още източникът.

Четете цялата статия в teenproblem.net.

Снимка: БГНЕС / Архив